Moccamaster logoDe Technivorm-Moccamaster fabriek is centraal gelegen in het hart van Nederland en bedient klanten over de hele wereld. Elk product voldoet aan de elektriciteitseisen van het land waarvoor ze bestemd zijn en wordt geproduceerd volgens de ISO 9001:2000 regelgeving.

durgol®
KBG741 Orange AOTechnivorm is enkele jaren geleden in contact gekomen met durgol®. Düring AG heeft in Zwitserland diverse testen gedaan met onze Moccamaster machines en samen zijn we tot de conclusie gekomen dat durgol universal uw Moccamaster optimaal ontkalkt. Uw Moccamaster blijft hierdoor in nieuwstaat en uw kopje koffie net zo lekker als toen u het apparaat nieuw kocht. Ons advies is dus regelmatig te ontkalken met durgol universal.

Briefkaart Moccamaster

Lees meer

Historie
Gerard-Clement Smit een bevlogen industrieel ontwerper en constructeur met een eigen ontwerpbureau, start in  1969 de productie van filterkoffie zetapparaten. Deze werden aanvankelijk alleen aan Douwe Egberts geleverd maar eind jaren zeventig ontstaat er ook veel belangstelling van uit het buitenland en inmiddels wordt de Moccamaster in alle werelddelen verkocht.

Het huidige model  KBG 741 werd in 1974 geboren. Verkrijgbaar in 13 kleuren en nog steeds onze bestseller. Losse onderdelen zoals de glaskan, het filterhouder en de  deksels voor apparaten van meer dan 40 jaar oud  zijn dus nog steeds verkrijgbaar. Al onze apparaten voldoen aan de strenge eisen van de ECBC , SCAE & SCAA voor bereiding van de “perfect brew”.

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Moccamaster. Dat blijkt onder meer uit de lange relaties die het bedrijf heeft met klanten en toeleveranciers. De toegevoegde waarde van Technivorm-Moccamaster blijkt vooral uit de kwaliteit van haar producten. Een lange levensduur en een optimale koffie extractie.

Momenteel  ligt de productie op ca. 500.000 eenheden per jaar.  Circa 110 mensen werken er hier op de fabriek en daarnaast nog zo’n 40 mensen op thuiswerkbasis of in sociale werkplaatsen.

Moccamaster hecht veel waarde aan een gezond milieu
Moccamaster past bij de fabricage van hun producten uitsluitend hoogwaardige recyclebare materialen toe.  De apparaten hebben een lange levensduur en zijn indien nodig eenvoudig te repareren. Op deze manier draagt het bedrijf bij de afvalberg te verkleinen.

 

 

logotccThe Coffee Factory

Is al 10 jaar onafgebroken de grootste Jura Jura dealer van Nederland! 

De keuze van TCF om de beste merken samen te brengen onder één dak is een bewuste keuze waardoor wij herkenning en erkenning hebben gekregen.

Wij hebben gekozen voor durgol omdat de cijfers boekdelen spreken: het lost méér kalk per ontkalkingscylus op dan welk merkproduct dan ook.

Voor het eenvoudig, maar zorgvuldig ontkalken van uw machine adviseren wij durgol. Laboratoriumonderzoek heeft uitgewezen dat dit product tot wel drie keer meer resultaat heeft dan ontkalkingstabletten.

The Coffee Factory

Lees meer

Ons advies
Wil je je machine beschermen tegen hard water (harder dan 10 graden Dh) gebruik dan ook een Brita Elemaris waterfilterkan. Komt er zachter water uit de kraan? Gebruik een goed ontkalkingsmiddel zoals durgol.

Besparen?
Bespaar 85% op de kosten van waterfilters en gebruik durgol swiss espresso ontkalker en krijg een GRATIS Pitcher cadeau. Ontkalken is nog steeds de beste remedie tegen kalkvorming en via het programma van de machine is dat een fluitje van een cent. Exclusief voor The Coffee Factory is de durgol Pitcher bedacht. Een maatbeker met daarop de verhoudingen die u dient te gebruiken voor uw merk machine. Tevens staan er diverse maten op aangegeven dus hij is ook bruikbaar voor andere toepassingen. Ontkalken is nog steeds de beste remedie tegen kalkvorming en via het programma van de machine is dat een fluitje van een cent.

Als u het zelf wilt ervaren kunt u contact met ons opnemen via info@coffeefactory.nl of 010 248 93 30.

Met ervaren, vaak gespecialiseerde, mensen bedienen we dagelijks onze klanten. Dat gebeurt vanuit ons hoofdkantoor te Vlaardingen en onderweg. Dagelijks leggen we vele kilometers af in onze speciaal ingerichte servicewagens om koffie en service te leveren.

The Coffee Factory is dealer van o.a. :

  • Jura
  • Schaerer
  • Quick Mill
  • Rocket
  • Bravilor
  • Militta
  • Rheavendors