swiss espresso 2 x 125 ml

Dé ontkalker voor alle merken koffiemachines Geschkit voor espresso-machines, volautomaten, half-automaat en natuurlijk ook capsule machines zoals voor Nespresso en Dolce Gusto. Zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik voor een snelle en eenvoudige ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Bi ...Lees meer
Het geheim van de perfecte koffie....
  • logodurgolReduceert service- & reparatiekosten
  • Veilig, reuk- en smaakloos
  • Zeer effectief en klaar voor gebruik
  • 2 x perfect ontkalken (2 x 125 ml)

 nieuwebestel info button24

€ 7,99 per stuk (Incl. BTW)
€ 7,49 bij afname van 5 (Incl. BTW)Dé ontkalker voor alle merken koffiemachines

videostill1Geschkit voor espresso-machines, volautomaten, half-automaat en natuurlijk ook capsule machines zoals voor Nespresso en Dolce Gusto.

Zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik voor een snelle en eenvoudige ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van uw espresso gewaarborgd.

 

Haus & Garten Test > bekijk de videoHaus  Garten  zeer goed
Het vakblad "Huis & Tuin Test heeft verschillende ontkalk producten onderzocht op de functie en of de behandeling eenvoudig was. durgol swiss esprresso ontving in de test  dde kwaliteit score van “zeer goed”. Uit de test kwam duidelijk naar voren dat durgol swiss espresso uitmuntend scoort op de volgende punten:

  • perfecte reiniging
  • geen residuzacht
  • geurloos

Indien u meer informatie over de test wilt ontvangen dan kunt u ons mailen via het contactformulier.

De speciale beschermingsformule verhoogt bovendien de levensduur van uw machine. durgol swiss espresso laat geen restanten achter en uw machine is na het ontkalken en naspoelen absoluut veilig voor levensmiddelen. durgol swiss espresso is geportioneerd verpakt in twee flesjes à 125ml. Eén flesje is voldoende voor één volledige ontkalking.

Lees in onderstaande boekje de meest gestelde vragen die betrekking hebben op espresso machines en kalk.

Specificaties

7610243002025
352
2 x 125 ml | voor 2 maal perfect ontkalken
125 ml lost circa 10 gram kalk op
Bevat organisch zuur, onderhoudsmiddelen en hulpstoffen. Bestanddelen overeenkomstig de verordening (EG) nor. 648/2004 - Bijlage VII - Afdeling D Aqua & Sulfaminezuur
Zwitserland
Lijst van de commentaren:
Mark H
Durgol versus Onbekend merk Ik heb sinds ongeveer 4 jaar een Delonghi volautomaat, die aangeeft wanneer er ontkalkt moet worden. Bij de koop werd mij een fles "snelontkalker" van een onbekend product meegeleverd. Binnen een jaar ging het mis, het apparaat begon te lekken, en bij reparatie bleek het het warmte element te zijn. Enfin gewoon doorgegaan met gebruik van de snelontkalker (niemand had mij hiervoor gewaarschuwd). Na /- 8 maanden ging het weer mis, en het probleem was hetzelfde. De dure reparatie was nu voor mijn kosten. Maar de servicemonteur vertelde mij dat deze ontkalker te agressief is, gaf mij een flesje Durgol en het advies alleen Durgol te gebruiken. Nu bijna 2 1/2 jaar verder kan ik zeggen dat Durgol een fantastisch product is, en er zich nooit meer problemen hebben voorgedaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus DURGOL doe het alleen daarmee. Groet, Mark

Arthur Burgmans
Ik heb een Nespresso en ontkalk al jaren met Durgol. Het is veilig en werkt snel.

Sjoerd de Vries
Bij het kopen van een padmachine van de Hema (= princess 242120) zat er een flesje Durgol ontkalker bij. Meestal ontkalk ik met citroenzuur, maar dat werd afgeraden. Toen het apparaat aangaf weer ontkalkt te moeten worden kwam ik op deze webwinkel terecht. Ik ben tevreden over de levering en de prijs. De Durgol zelf is eenvoudig in gebruik. Een flesje is precies genoeg voor een ontkalkingsbeurt en het kalk lost snel op. De dosering is daarom handig. Omdat het ontkalken niet heel vaak hoeft te gebeuren heb ik 6 flesjes besteld. Daarmee kan ik zeker een jaar vooruit. Ik heb binnenkort een echte espresso machine en zal het ook daarvoor gebruiken. Het verschil met gewone ontkalker is dat het snel de deeltjes oplost. Gewone azijn of citroenzuur kan de kalk van de wand losmaken en dat is bij gewone koffiezetapparaten niet zo erg. Maar de espressomachines bevatten vaak hele kleine openingen en het kalk moet daarin niet verstoppen. Daarom is dit product ontwikkeld - volgens de fabrikant. Het werkt in ieder geval goed.

Fred de Corq
Prima, snelle en correcte verzending, goed verpakt. Prima ontkalker zonder nare smaak na het ontkalken.

Henk P
Ontving cadeau en echt Top.

pierre@vanamsterdam.net
Samen met het Universal product uitgeprobeerd en ook hier ben ik zeer tevreden mee. Gezien de eigenschappen en daarmee het behoud van onze kostbare espresso machine zeker een aanbeveling.
Deze persoon heeft dit item gekocht.
ludiano@live.nl
Goed product, ik heb een Dolce Gusto en daarbij wordt deze ook geleverd alleen via deze website is het goedkoper bestellen.
Deze persoon heeft dit item gekocht.
dick.selis@polken.be
Goed middel om eenvoudig uw expresso machine te reinigen. Zeer eenvoudig om dit te doen.
Deze persoon heeft dit item gekocht.
Fietje
Ik heb dit gebruikt om mijn Dolce Gusto apparaat te ontkalken. Het werkt prima en mijn apparaat zet weer (hete) koffie zoals vanouds.

deleve@ziggo.nl
Het was wonderlijk. Mijn koffie smaakte zo veel beter. Ik heb wel andere producten bestelt maar niet met zo'n uitstekend resultaat. Ik heb gelijk meer besteld om regelmatig te gebruiken (en ook een flesje voo mijn zusje als verassing.)
Deze persoon heeft dit item gekocht.
d.vdheuvel@skynet.be
Wij gebruiken reeds meerdere jaren Durgol ontkalker voor het volautomatisch koffiezetapparaat en wij zijn ervan overtuigd dat dit mede de lange levensduur van het apparaat heeft in de hand gewerkt.
Deze persoon heeft dit item gekocht.
Nanou P
Ik heb deze product gebruikt in all mijne espresso-apparaaten , het is heel eenvoudig, proper, handig en zo snel and ongevaarlijk dat ik dat maar kan aanbevolen . Tof !

Magda
Ik kwam dit product tegen bij de huishoudbeurs. En heb toen 1 pakketje aangeschaft. Echt goed spul ik had al een tijdje last dat de koffie niet meer heet was en anders smaakte. maar naar het hier mee ontkalkt te hebben smaakt de koffie weer heerlijk. Nooit gedacht dat het zoveel invloed op de smaak van de koffie kon hebben echt top spul.

info@tandartsvanderlinden.nl
Heel prettig en goed product voor onze twee volautomaten. Beide apparaten hebben een ontkalkingsprogramma waardoor de juiste procedure altijd gevolgd wordt. De Swiss Espresso is vloeibaar dus nooit last van residu (granulaat of bezinksel) door producten die als poeder aangeboden worden. Gewoon in een woord: Perfect
Deze persoon heeft dit item gekocht.
Stemmen: ( 19 )

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: