Bij MSP SWS Europe BV ~ durgol.nl kun je veilig online betalen.

Wij werken samen met de payment provider MultiSafePay. Zij zorgen voor een veilige afhandeling van de online betalingen. Je ontvangt per email een bevestiging van je bestelling, nadat de betaling is afgerond. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:


iDEAL
Dit is de snelste betaalwijze. U rekent online direct na de bestelprocedure af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ASN Bank, ING, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Knab, dan kunt u direct met iDeal betalen (alleen voor Nederland).

PayPal
Met PayPal kunt u uw aankopen gemakkelijk, snel en veilig betalen. PayPal wordt steeds vaker op mobiele sites en in apps als betaalmethode aangeboden, net als op vele websites. Dus ook als u onderweg bent en geen contant geld op zak heeft, kunt u veilig en eenvoudig met PayPal betalen.

Creditcard
Schermafbeelding 2015-07-09 om 12.16.17De creditcard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van online betalen. Je kunt er voor kiezen om met de Visa, Maestro of Mastercard te betalen. Je Creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een Creditcard veilig.

Mister Cash
Klanten uit Belgie die bankieren bij één van de volgende banken kunnen met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. De volgende banken ondersteunen Mister Cash: Dexia, KBC, Fortis, CBC, ING, AXA Bank, FINTRO en VDK Spaarbank.

Bankoverschrijving
BBank overschrijvingij een bankoverboeking betaalt u het bedrag vooruit via een bankoverschrijving. U ontvangt dan van onze payment-provider een email met hierin alle benodigde gegevens om de bankoverboeking correct te laten plaatsvinden. Zo gauw wij de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling versturen.

Op rekening | factuur
Voor bedrijven en instellingen kan op aanvraag een kredietregeling worden getroffen, die levering op Op rekeningrekening mogelijk. Bedrijven en instellingen kunnen bij SWS Europe BV een kredietregeling aanvragen. Bel hiervoor één van onze accountmanagers op +31 481 452277. Een kredietregeling wordt alleen verleend aan rechtspersonen en in principe niet aan bedrijven zonder rechtspersoonlijkheid (eenmanszaak, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap).

De aanvraag wordt pas gehonoreerd na volledige invulling van het formulier "Overeenkomst voor levering op krediet" en na ontvangst van een recent en ondertekend uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel welke niet ouder dan 6 maanden mag zijn.


  • Betaling dient binnen 14 dagen te geschieden door storting of overmaking op een door SWS Europe BV aangewezen bankrekening.

  • Alle leveringen en betalingen vinden uitsluitend en alleen plaats volgens de "Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden" van SWS Europe BV

  • Aanvaarding van een bestelling gebeurt enkel, indien een ondertekende aankoopbevestiging in het bezit is van SWS Europe BV.

  • Afhalen van een bestelling is alleen mogelijk na legitimatie en overhandiging van een originele aankoopbevestiging.Contactgegevens

SWS EUROPE BV 

Dorpsstraat 62 

6681BP Bemmel
The Netherlands

SWS EUROPE BV
 Logistics
Windmolenweg 2
6515AR Nijmegen
The Netherlands

T +31(0) 481 452277

F +31(0) 481 451121

RABO EURO 1164 50 703 

IBAN NL10 RABO 0116 450703

BIC RABONL2U

BTW NL8159.25712.B.01

KVK ARNHEM 09160961

Aflevertijden van 08.00 uur tot 16.00 uur. 

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar uw contactpersoon of bellen naar +31 481 452277.